Об'єднання учасників АТО “Рубіж” спільно з Міською асоціацією учасників бойових дій заявили про готовність організувати патрулювання парків і скверів міста. Також бійці висловили підтримку мера місту Руслану Марцинкиву,, який, під час скандальної наради, розпорядився вивести всіх циган з міста на Закарпатті.

Заступник голови Міської асоціації учасників АТО Василь Андріїв заявив, що роми повністю ігнорують всі вимоги карантину, живуть у міському сквері та чіпляються до перехожих. Він зазначив, що Асоціація не тільки висловлює підтримку меру міста, але і готова надати реальне сприяння, щоб зберегти життя та здоров'я жителів міста.

Андріїв заявив про готовність взаємодіяти з Нацполицией та органами місцевого самоврядування. Закон один для всіх, і якщо яка-небудь група осіб його порушує, вона повинна понести за це покарання, вважає він. Також Андріїв звернувся і до Арсена Авакова. Він зажадав, щоб правоохоронці нарешті взялися за реальних злочинців, і припинили звинувачення проти учасників АТО, і показали плоди своїх дій. Він додає, що зараз цигани становлять величезну небезпеку для мешканців міста, і ця ситуація просто недопустима в Івано-Франківську.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українських медиків на передовій боротьби з пандемією залишили з порожніми кишенями - "Ось аванс, немає слів".

Популярні новини зараз
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, в Україні перенесли ЗНО-2020, коли школярі зможуть пройти тестування.

Знай.uа писав, українські медики залишаться без зарплат, експерт пояснив чому – "Видавлюють з країни фахівців".