Український політик та лідер ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко назвала президента України Володимира Зеленського інструментом, якого наразі використовують низка політиків.

Про таке вона розповіла під час політичного шоу "Право на владу", коментуючи теперішню ситуацію щодо остаточного ухвалення закону про банки, який робить неможливим повернення колишнім власникам націоналізованих фінустанов через суд.

"Ось що треба зараз усвідомити, що це не просто тотальний лобізм по ліквідації по Україні нашого суверенітету. Лобісти розставленні зараз по більшості постах теперішньої влади. Президент України, на жаль, потрапив під погані впливи і в силу своєї повної некомпетентності і нерозуміння взагалі, що він робить та куди потрапив, він став інструментом і цих ігрищах проти України.

Фото зі студії

Ми або виберемо своє право бути самостійною, сильною державою, яка управляє своїм життям, або ми перетворюємся в неоколоніальну країну, якою будуть керувати ті, хто сьогодні нав'язує нам таку політику", - сказала вона.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як живуть "бідні" слуги народу в багатій Швеції — без асистентів і авто.

Як повідомляв Знай.uа Дубінський знайшов відповідь, чому Нефьодов залишився в Кабміні.

Знай.uа писав, хто голосував за відкриття ринку землі: поіменний список.