Народний депутат від "Слуги народу" Микола Тищенко розповів про те, що директор ресторану "Велюр" готовий заплатити штраф у разі, якщо заклад дійсно працювало на карантині. Про це нардеп повідомив у своєму Facebook.

"Хочу офіційно заявити, «Велюр» готовий заплатити штраф, якщо ресторан дійсно порушив закон. Якщо порушення були зафіксовані, директор ресторану сплатить штраф у цю ж секунду! І я особисто проконтролюю", - написав він.

Народний депутат додав фотографію, де він на кухні у фартусі, кепці і рукавичках готує і пояснив у пості, що до закінчення карантину своїми руками буде готувати обіди для київських лікарів.

"Зі свого боку, я - Микола Тищенко, як громадянин України, своїми руками буду готувати обіди для київських лікарів до закінчення карантину. Подробиці пізніше. Руки зайняті на кухні", - пише він.

Друзья! Хочу вам официально заявить, «Велюр» готов заплатить штраф, если ресторан действительно нарушил закон. Если...

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще
Geplaatst door Николай Тищенко op Zondag 3 mei 2020

Раніше повідомлялося, що депутат від "Слуги народу" Микола Тищенко спростував інформацію про те, що його елітний ресторан "Велюр" працює всупереч запровадженому в Україні карантину.

"Життя проста. І брехня в цьому житті відмінно продається. Я, звичайно, прекрасно розумію, що зараз час "медіа-полювання", фейків, скандалів. Але іноді все дуже банально. Журналісти Бігус.інфо нібито зловили мене на гарячому біля ресторану "Велюр". І побічно зробили висновок про те, що мені карантинні закони не писані. Само собою це не так.", – йдеться у повідомленні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у скандалі з рестораном Тищенко спливли несподівані деталі.

Як повідомляв Знай. ua, нардеп Холодів поставив слугу народу Тищенко в незручне становище.

Також Знай. ua писав, що мер Дніпра Борис Філатов відреагував на гучний скандал з рестораном Тищенко.