Пандемія коронавірусу паралізувала всю планету. Практично всі країни оголосили карантин, світова економіка понесла величезні втрати. Особливо постраждали від COVID-19 США. Штати вже на першому місці за кількістю хворих, значно обігнавши Італію. Ситуація з коронавірусом викликала новий виток загострення відносин США і Китаю. Дональд Трамп готується знову підлити масла у вогонь.
Президент США заявив, що американські вчені отримали важливу інформацію про походження коронавіруса.

Дональд Трамп, фото: timesofisrael
Дональд Трамп, фото: timesofisrael

Зараз вони готують звіт, який буде представлений вже найближчим часом. Цю заяву було зроблено під час зустрічі з журналістами, яку Трамп провів на галявині біля Білого Дому.
Дональд Трамп поки не повідомив точних термінів публікації документа. Однак він анонсував, що в документі буде міститися дуже докладна інформація про походження коронавіруса. Крім того, Трамп заявив, що не обговорював публікацію звіту з головою Китайської Народної Республіки Сі Цзіньпіном.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Виглядає нещасною": Меланія Трамп відштовхнула Дональда прямо на публіці.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Меланія Трамп кардинально змінила імідж: куди поділася вся розкіш.

Також Знай.uа писав, Ніколи не скаже, що "любить Трампа": у мережу злили секретну інформацію про шлюб лідера США.