Як уже відомо, скандальний за своїм думкам 25-річний нардеп від "Слуги народу" Євген Брагар прославився на всю Україну, коли запропонував продати собаку, щоб розплатитися за комунальні послуги.

Однак, як виявилося, хлопцю цього замало, Євген виступив з новою ініціативою, яка обурила українське суспільство. На цей раз Брагар запропонував виключити вивчення предмета "Історія України" для 5 класу середньої школи. Поки невідомо, чи це ініціатива, чи слова його викладачів з університету, який він нещодавно закінчив.

Брагар, фото з вільних джерел
Брагар, фото з вільних джерел

На це вже з'явилася реакція відомої української "свободівки" Ірини Фаріон. Цю ситуацію прокоментувала Ірина в мережі Facebook.

Публікація Ірини Фаріон, Facebook
Публікація Ірини Фаріон, Facebook

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Недоістота від Слуг чужих народів, до речі, аспірант з напряму "історія", пропонує скасувати Історію України для 5 класу..... Люди! Хто народжує і виховує таке падло? Воно вже якось відзначилося песячою темою, пригадуєте? Бідні песики. Тепер свої кліщі пхає у святая святих - долю народу.", - ображено заявила Ірина Фаріон.

Варто нагадати нашим читачам, що Ірина Фаріон заявила, що в Україні вже давно почалося згортання справ Майдану. Таке вона розповіла під час того, як коментувала історію з Майданом під час політичного шоу "Говорить Великий Львів". Крім цього, Фаріон додала, що і Зеленський ніяк не намагається розібратися в справах Майдану і провести нормальне розслідування.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, невгамовна Фаріон вставила п'ять копійок в обмін полоненими.

Як повідомляв Знай.uа великодня Фаріон веде українців в онлайн свято.

Знай.uа писав, карантинна Фаріон порівняла дітей з виборцями — немає кордонів.