Одіозний політик, колишній очільник Міністерства транспорту та зв'язку України Євген Червоненко до Дня Перемоги виступив з піснями в ефірі телевізійної програми "Голос народа" на телеканалі 112 Україна. На одязі Червоненка помітили орденську планку з нагородами, які ніяк не зміг би отримати відносно молодий політик.

Про це написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook блогер Михайло Шнайдер.

"Я соромлюся запитати, а на яких фронтах воював цей "Ветеран"?" - написав Шнайдер у підписі до фото, на якому й можна побачити "нагороди" Червоненка.

У телевізійній програмі Червоненко разом зі співаком Володимиром Дорошем виконав пісню "Верный друг".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Іншим музичним номером для політика єврейського походження стало "Еврейское местечко" на музику М. Кувалдина і слова В. Михейшина.

Проте увагу користувачів соцмереж привернула саме орденська планка. На ній глядачі змогли розпізнати, серед інших "нагород", стрічки Ордена Червоної зірки та Трудового Червоного прапора. На думку багатьох, така поведінка Червоненка є некоректною і свідчить про неповагу до ветеранів війни.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Дуже соромно: Червоненко знову зійшов з розуму та згадав "дно".

Як повідомляв портал Знай.ua, Скандальний Червоненко намилився до Ради: зі старими дружками вирішили ще попрацювати.

Також Знай.ua писав, що Ексміністр транспорту повертається в політику, причини вражають: "Соромно перед друзями".