Скандальний “екс-прокурор Криму” Наталія Поклонська дала інтерв'ю журналісту Дмитру Гордону. Воно викликало величезний суспільний резонанс в нашій країні. Поклонська в черговий раз повторила слова Кремлівської пропаганди, і заявила, що “Крим – не мішок картоплі”.
“Депутат Державної Думи” Поклонська знову повторила штамп про те, що Євромайдан і Революція Гідності була “державним переворотом”. Кримський “референдум”, проведений під ретельним контролем російських військ, вона вважає “вимушеною мірою”.

Поклонська, фото: Facebook
Поклонська, фото: Facebook


Крім того Поклонська заявила, що не знала, хто саме захоплював Крим. Про те, що “ввічливі люди” насправді були російськими спецназівцями без розпізнавальних знаків вона нібито дізналася вже пізніше. Крім того, вона сказала, що Крим не можна просто так повернути Україні. Вона заявила, що республіка – це “не мішок картоплі, просто так не повернеш”.

Нагадаємо, Поклонська "привласнила" День Перемоги і зробила гучну заяву про ветеранів – "Завдання покоління…"

Як повідомляв Знай.uа Поклонська підлила масла у палаючий вогонь ненависті кримчан - "Бажаю всім...".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще

Знай.uа писав, слуга народу Тищенко назвав трагедію в Чорнобилі святом - "Дуже великий і важливий".