Як відомо, 9 травня Росія святкує День Перемоги. А відтак, скандально відома кримська "прокурорка" та депутат Державної Думи Російської Федерації Наталія Поклонська не змогла обійти стороною це дійство та привітала усіх з цим святом, заявивши, що це перемога лише російського народу.

Відповідний допис вона оприлюднила на власній Instagram-сторінці.

Варто зауважити, що великі святкові урочистості на честь 75-річчя Перемоги у Великій Вітчизняній війні на території Росії були скасовані через коронавірус, але це не завадило багатьом росіянам вийти на власні балкони та, тримаючи портрети свої рідних, які загинули на війні, проспівати пісню "День Победы".

Поклонська, фото: Facebook
Поклонська, фото: Facebook

"Вітаю всіх з Днем Перемоги! Завдання нашого покоління - берегти мир, за який віддали життя наші діди і прадіди. Ми пишаємося Великою Перемогою нашого народу - тієї самої, яка одна на всіх!", - звернулася вона до росіян.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто зауважити, що в Україні 9 травня святкується День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні — державне свято в країні, яке офіційно відзначають, починаючи з 2016-го року. Саме воно прийшло на зміну радянському святу День Перемоги, яке святкували в СРСР, а потім в Україні до 2015 року включно.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, російський священик прокляв всіх, хто закриває церкви і назвав епідемію неіснуючою.

Як повідомляв Знай.uа Поклонська підлила масла у палаюче вогнище ненависті кримчан - "Бажаю всім...".

Знай.uа писав, слуга народу Тищенко назвав трагедію в Чорнобилі святом - "Дуже велике і важливе".