Нелогічні дії української влади під час пандемії нагадують Інферно - містичний трилер, в якому нема ні одного логічного повороту сюжету. Та якщо копнути глибше, то стає зрозуміло, що можновладці використовують біду задля своєї вигоди.

Такі думки висловив блогер Ігор Лесєв у новому випуску своєї програми ″Не добрий вечір".

В першу чергу Лесєв жорстко розкритикував мера Києва. За його словами, Віталій Кличко переживає черговий напад біполярного розладу. Тепер він знову прихильник відкриття метрополітену, хоча ще на початку тижня був категорично проти.

″Ми ж з вами цю тяганину слухали півтора місяці. І раптом Кличка знову клімануло - він раптом вимагає від уряду відкриття метрополітену. Виявляється, людям незручно добиратися на роботу. Але тоді питання - а нахрена ви взагалі закривали метрополітен? В Європі ж ніде не закривали.Адже можна було організувати пропускну систему, для тих же комунальників чи медсестричок″.

На тлі закриття громадського транспорту стрімко виросли послуги таксистів. Навіть незважаючи на здешевлення пального, вартість послуг таксистів росте з кожним днем.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

В той час, коли офіційні перевізники стоять без роботи, таксисти барижать на повну котушку.

″Мало того, що так і не створили міську службу таксі, так ще й одних людей ставлять раком за рахунок інших. Дрібних торговців закрили, але великі торгові маркети — ні. Господарські магазини закриті, але Епіцентр — ні. Офіційні перевізники стоять без роботи, а неофіційні - розвозять людей. Тільки не платять податки, зате їх ″обілечують″ чиновники і менти″.

За ці півтора місяці карантину в країні стався ″варварський переділ внутрішнього ринку″ і створено подвійні правила гри, констатує Лєсєв.

″У нашому світі і так дуже багато дегенератів - від Путіна з Трампом до неадекватних саудитів, які розчленовують журналіста в своєму ж посольстві. Але навіть на їхньому тлі українська влада - це якесь інферно.
Ось з'являється якась проблема, той же коронавірус, приходять наші умільці і роблять все ще гіршим...
Угробили весь малий і середній бізнес. Але і цього їм мало.
Треба ж було створити подвійні правила гри. У одних карантин і голодні будні, а у інших - шоколадні гори... Для одних космічні зарплати в наглядових радах і велюр-посиденьки в блатних ресторанах - а всім іншим - нєфіг шастати″.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ігор Лєсєв розкрив злочинну ″Коза ностру″ на Одещині

Як повідомляв портал Знай.ua, Ігор Лєсєв жорстко відреагував на звинувачення Чорновол

Також Знай.ua писав, Лесєв жорстко розкритикував дії уряду Шмигаля