Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що його державі потрібні ракети вітчизняного виробництва, а відтак, він навіть готовий орендувати полігон в іншій країні

Про таке він розповів під час відвідування держпідприємства ОКБ МСП, що займається розробкою і виробництвом озброєнь і військової техніки, повідомляє БЕЛТА.

"Мова сьогодні піде про виробництво ракетного озброєння. Добре було б, якби всі держави взяли і скасували війни. Але поки що ніхто не скасовує війни, незважаючи на епідемії, пандемії, істерії. Війну ніхто не скасовував. І, на жаль, до неї доводиться готуватися в мирний час", - сказав Лукашенко.

Фото з місця події

Зокрема, Лукашенко розповіли, що наразі в країні йде розробка власного озброєння, здатного вражати цілі на дальності до 300 км. Поки строки зі створення цих ракет не дотримуються.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

"Не треба перед росіянами ставати на коліна...Найкраща відповідь з точки зору озброєнь сьогодні - це ракети, високоточна зброя Нам потрібна своя ракета. Ми не можемо створювати зброю, за якою ми будемо залежати від інших країн. Ніхто нам цю зброю просто так не дасть. Це нам ще пощастило домовитися з китайцями, їм треба поклонитися за це. Але далі залежності цієї не має бути", - підкреслив Лукашенко.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Не сиди вдома, але до чужої жінки не лізь" – Лукашенко дав напуття білорусам.

Як повідомляв портал Знай.uа, Лукашенко назвав справжню причину страждань людей від вірусів – "Треба захищати болота".

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський відмовився підтримати Лукашенка, Білорусь залишиться з Путіним сам на сам.