Ірландський євродепутат Люк Фланаган приєднався до онлайн-дебатів сільськогосподарського комітету Європарламенту, сидячи на ліжку без штанів.

Як пояснив пізніше чиновник, за дві хвилини до початку відеоконференції він повернувся з пробіжки і встиг надягнути тільки сорочку, "щоб виглядати респектабельно". Про кумедний інцидент пише видання Politico.

Так, Фланаган сидів на розстеленому ліжку без штанів і висловлював свою позицію щодо виплат фермерам уповноваженому з бюджету Європарламенту.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Вирішив одягти сорочку, щоб виглядати респектабельно. Це спрацювало дуже добре. Сподіваюся, вам сподобалися мої ноги", - пожартував член Європарламенту.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, мер зганьбився занадто тісними брюками в найвідповідальніший момент під час онлайн-конференції через Zoom.

Як повідомляв портал Знай.uа, російськомовні хакери продали 500 000 зламаних акаунтів користувачів Zoom.

Також портал Знай.uа писав, що компанія Google оголосила про широкий запуск відеоконференцій у Google Meet для звичайних користувачів.