Американець Кріс Платцер, який працював спеціалістом з планування міста Вальєхо в штаті Каліфорнія (США), звільнився після того, як під час робочої зустрічі у Zoom, кинув свого кота на підлогу і пив пиво. Про це пише видання Herald Times.

Як видно на відео, Кріс під час розмови з колегами запропонував: "Я хочу представити вам свого кота". Він взяв тварину і всунув кота просто в екран, після чого різко кинув кудись убік. Домашній улюбленець голосно нявкнув і тихо приземлився. Колеги від побаченого почали сміятись в істериці, дехто прикрив очі руками.

Практично відразу після інциденту Платцер пішов з Комісії з планування. Його рішення на декілька днів випередила міська рада – там вже планували його звільнення.

Чоловік вибачився за свої вчинки і погодився з тим, що така поведінка неприпустима, але роботу собі вже не повернув.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"На зборах Zoom я вів себе не так, як потрібно. Після цього інциденту я не користуюся довірою з боку колег. Хочу подякувати всім, хто підтримував мене під час мого перебування на посаді. Ми живемо в нестабільні часи, і я, як і багато з вас, повинен пристосовуватися до нових умов", – написав чоловік в електронному листі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ніж в голові, труба в горлі і ртуть по венах - 20 неймовірних знімків рентгена.

Як повідомляв портал "Знай.ua", експерти назвали кращі продукти для зміцнення імунітету.

Також "Знай.ua" писав, що для читачів підготували три рецепта детокс коктейлів.