Відомий журналіст Андрій Пальчевський у прямому ефірі шоу “Великий вечір” на каналі NewsOne розкритикував дії президента Володимира Зеленського. Насамперед, журналіст висловив невдоволення політикою співпраці з МВФ. Пальчевський вважає, що Україна дуже залежна від МВФ, проте їх допомога кардинально нічого не змінить для країни.

Андрій Пальчевський, скриншот

На думку Пальчевського, країна знаходиться “у наркотичній залежності” від Міжнародного валютного фонду, причому він заявив, що це не метаформа, і не фігура мови. Журналіст заявив, що Україну вже починає “ковбасити” до наступного траншу, хоча що таке 1 млрд доларів для країни? Пальчевський впевнений, що можна було б обійтися і без цього.

Крім того, Пальчевський заявив, що розчарований кадровою політикою Зеленського “Ми не сподівалися, що видатний актор і керівник зможе дивом вирішити макроекономічні проблеми, але очікували розумних людей”, зазначив журналіст. Замість цього, за словами Пальчевського, “понабирали дурнів”.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Пальчевський

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, мерські перегони 2020 - Пальчевський впевнено обійшов Кличко і став фаворитом киян, опитування.

Як повідомляв Знай.ua, Микола Тищенко наклав купу на дитячих майданчиках Києва: "Це тільки початок!".

Знай.uа писав, Пальчевський прокоментував другий термін Зеленського.