Український підприємець, журналіст, експерт і політик Андрій Пальчевський заявив про намір почати формувати команду професіоналів, які матимуть просувати правильну політику.

Відповідні слова він озвучив в ефірі телеканалу 112 Україна.

Пальчевський пояснив, що таким людям як він - вже пізно критикувати команду президента Володимира Зеленського, і слід вже йти далі. Успішний підприємець підкреслив, що вже пора "думати, що з цим слід робити".

"Без стратегії держави рухатися нема куди", - наполягає політик, закидаючи Зеленському нездатність проявити себе за більш ніж річну каденцію. Андрій Пальчевський запевнив, що мав особисті марні сподівання на нинішнього президента.

фото Facebook\Андрій Пальчевський
фото Facebook\Андрій Пальчевський

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Як пояснив політик, він планує зробити ставку на "людей дії, які щось можуть", а не просто набрати нових облич. Також Зеленському закинули й кумівство - за підрахунками комітету виборців, зараз до влади прийшло біля 30 колишніх колег президента по студії "Квартал 95".

Пальчевський наголосив, що через намір активно зайнятися політикою, йому доведеться рідше відвідувати телевізійні ефіри, від чого у нього розривається серце.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Вже починає ковбасити", — Пальчевський розповів про "наркотичну залежність" України.

Як повідомляв портал Знай.ua, Пальчевський розповів, як влада закриває незалежні лабораторії в розпал пандемії - приховують реальні дані.

Також Знай.ua писав, що Пальчевський пояснив, чому все так погано - "Зірки зійшлися, щоб Зеленський став президентом".