Відомий український бізнесмен, журналіст, політичний оглядач, і кандидат на місце мера Києва Андрій Пальчевський висловив свою думку щодо грального бізнесу. Про це він розповів в ефірі телеканалу 112.

Пальчевський відреагував на слова нардепа Третьякової, яка переконана в тому, що тіньовий бізнес, у тому числі ігровий, потрібно зробити легальним. Він не згоден зі словами нардепа і стверджує, що "це складне питання".

"Продати землю, легалізувати ігри і проституцію. Ви розумієте, людина – це не просто пожерти і поспати. Україна – це не тільки пожерти і поспати. Україна – це наша історія, це наша мораль. І без наради з народом такі речі не робляться", - говорить експерт.

Пальчевський вважає, що більшість українців проти легалізації, як були і проти продажу ринку землі. Також він висловив свою думку щодо того, як потрібно було діяти під час введення карантину.

"Для того, щоб карантин був на законних підставах, потрібно було відразу вводити надзвичайний стан. Міністри повинні розуміти, що люди вважають, що уряд порушив конституцію України, коли приймав рішення про карантин. У нас серед народу не всі такі темні, як думає уряд. Вони думають, що ми всі хворі на голову і нічого не розуміємо", - говорить Пальчевський.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський розповів, як українців намагаються обдурити за допомогою мови.

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський пояснив, чому все так погано.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський заговорив про сміливих планах в політиці.