Відомий український бізнесмен, журналіст, політичний оглядач, і кандидат на місце мера Києва Андрій Пальчевський висловив свою думку про розвиток України і що для цього потрібно робити. Про це він розповів в ефірі програми Прайм телеканалу 112.

"Для того, щоб наздогнати Польщу нам потрібно 50 років. Для цього нам потрібно вгамувати, вгамувати нашу еліту. Жоден президент не підняв руку ні на одну голову. Нікого не посадили у в'язницю. І безкарність українського олігархату досягла такої межі, що країна впала на коліна від злиднів. Тому що приходять всі Ющенко подібні", - говорить Пальчевський.

Він зазначає, що на тлі того, що відбувається зараз, і Порошенко вже не здається таким страшним.

"Всі очікували, що його, Петю, посадять у в'язницю. Ланцюг подій пора переривати. Ангелом смерті країни був Андрій Богдан. Коли я побачив його поруч з президентом, у мене підкосилися руки ноги. Я зрозумів, кінець – і не помилився", - говорить Пальчевський.

Експерт вважає, що восени в українській політиці з'являться сильні гравці, а разом з тим почнеться опір всередині партії Зеленського.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Пальчевський вважає, що з олігархами потрібно говорити з позиції сили, потрібно їх збирати, а поруч садити прокурора, який просто спостерігав за ними, як кіт за мишами.

"Президент – це не просто улюбленець народу, слуга народу, це важкий елемент. Правильно робити президента прем'єром? Як в Америці, коли президент керує урядом або у нас президент буде ганяти Шмыгалей. Гарне слово – ганяти Шмыгалей, увійде в підручники. Настав час дорослішання, дитинство скінчилося, інакше ми закінчимо на колінах де-небудь на полуниці у Фінляндії", - говорить Пальчевський.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський розповів, як українців намагаються обдурити за допомогою мови.

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський пояснив, чому все так погано.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський заговорив про сміливих планах в політиці.