Порошенку нарешті вручили перша підозра, але у кримінальній справі, яке не має ніяких перспектив. А тим часом ця парочка — Зеленський і Порошенко - продовжує

Петро Порошенко як не сидів, так і не сяде за Зеленського, а ″нова″ влада як проводила політику Порошенка, так і буде проводити її далі. Таку думку висловив блогер Ігор Лєсєв у новому випуску своїє програми ″Не добрий вечір″.

Лєсєв вважає, що нам продають імітацію, демонструючи регулярні виклики на допит Петра Порошенка, які нічим так і не закінчуються:

″Кримінальні справи начебто є - а просування ніякого. Правда, цього разу слідчі ДБР трохи зкреативили: Порошенка було викликано у справі про картини - це він так думав, - а йому вручили підозру про держзраду з неправомірним призначенням глави зовнішньої розвідки″.

Блогер зазначає, що персонально для Порошенка це дуже неприємно - тепер змінився його статус, і він уже не свідок, а фігурант кримінальної справи, який за першим дзвінком слідчого зобов'язаний з'являтися на допит, інакше суд може змінити запобіжний захід. Однак, по-суті, ця підозра нічого не міняє, адже ця кримінальна справа не має ніяких перспектив.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Порошенку вручили підозру у справі про призначеного очільником зовнішньої розвідки Сергія Семочка, родичі якого нібито російське громадянство. Чи справді це так - досі не доведено. Хоча сам фігурант родом з Криму, і природно, має там якусь нерухомість.

Однак, як тільки вибухнув скандал щодо Семочка, Порошенко його звільнив.

″Оця справа щодо нього реально гнила. У функції президента входить призначення Глави зовнішньої розвідки. І щоб Порошенка засудити по цій справі, потрібно мати незаперечні докази того, що він знав про російське громадянство членів сім'ї Семочка. А зараз навіть це не доведено. Це як спробувати засудити Ахметова, що той в 95 році комусь зламав ніс″.

Та ситуація хитра, зазначає Лєсєв. В Україні восени мають відбутися дуже важливі місцеві вибори. І на саме них працюють в команді Зеленського, імітуючи переслідування Порошенка, а ексгарант грає роль жертви політичних репресій.

″Це така низькосортна еротика. У Зеленського імітують, що когось там намагаються посадити. А Порошенко створює образ нещасної жертви політичних репресій.″

Петро Порошенко не буде сидіти в тюрмі за Зеленського, вважає блогер. Це підказує елементарна логіка — ″якщо за рік нікого не посадили, значить або не було ніякої корупції, або ви самі очолили всі ці корупційні схеми″.

І всі ці виклики Порошенка на допити - це просто громовідвід для шанувальників Зеленського перед виборами.

″А хлопці тим часом активно співпрацюють в усіх напрямках. На ключових міністерських посадах повно соратників Порошенка: глава МЗС Кулеба - при Порошенку Постпред України при Раді Європи. Глава МОЗ Степанов - при Порошенку губернатор Одеської області. Міністр Кабінеті Міністрів - при Порошенку секретар Мінспорту і проспиртований порохобот. Держсекретар Кабінету Міністрів Бондаренко - на своїй посаді з 16 року. Про Авакова навіть згадувати вже вульгарно. І подивіться, як хлопці взаємодіють по Києву. Місто повністю зливається під Кличка″, - зазначив Лєсєв.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лєсєв жорстко розкритикував президенство Зеленського

Як повідомляв портал Знай.uа, Лєсєв показав, як Зеленський за рік перетворився на Порошенка

Також портал Знай.uа Ігор Лєсєв розкрив злочинну ″Коза ностру″ на Одещині