Смертельний коронавірус, який наразі бушує у всьому світі, проник в український уряд та вже інфікував низку політиків. Зокрема, мова йде про віце-прем'єр-міністра Олексія Резнікова і радника президента Руслана Демченко.

Про це пише "Страна"

Варто зауважити, що напередодні один з керівників української делегації в Тристоронній контактній групі Олексій Резніков і помічник Зеленського Руслан Демченко відвідали Париж з одноденним робочим візитом. А вже наразі з'ясувалося, що обоє інфікувалися коронавірусом.

резніков
Олексій Резніков, фото Facebook

"В Офісі президента і в уряді спалах коронавірусу. Заразилися радник Зеленського Руслан Демченко і віце-прем'єр Резніков. Обидва вчора були на переговорах в Парижі з радником Макрона", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Варто зауважити, що за даними Центру громадського здоров’я, станом на 13 червня в Україні підтверджено 30 506 випадків COVID-19, з них 13 976 одужали, 880 померли. Протягом останньої доби лабораторно підтверджено 753 випадки. Усього захворювання підтверджено у 2244 дітей та 5446 медиків.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Володимир Зеленський розкрив справжню причину звільнення Богдана – "Врятував його від влади".

Як повідомляв портал Знай.uа, кортеж Зеленського "обкатав" дороги Чернігова – 15 авто і жодного велосипеда.

Також портал Знай.uа писав, що селфі Зеленського з "міста легенд" розлютило українців – "Коли вже садити когось будуть?".