Відомий український бізнесмен, журналіст, політичний оглядач та ймовірний кандидат на посаду міського голови Києва Андрій Пальчевський продовжує критикувати діючу владу та її попередників.

Пальчевський незадоволений тим, що Україна страждає від злиднів. Також він заявив, що українська економіка навіть за 50 років не зможе наздогнати сусідню Польщу. Про це Андрій Пальчевський розповів в ефірі 112 каналу.

"Для того, щоб наздогнати Польщу, що вже в принципі, розвалили все, що можна, гади... Нам потрібно прийняти те, те і те. Нам потрібно втихомирити нашу еліту, їх апетити. Жоден президент не підняв руку ні на одну голову, нікого не посадили у в'язницю. Безкарність українського олігархату досягла такої межі, що країна впала на коліна від злиднів. Тому що приходять на зразок ющенки, оці любі друзі і так далі..., люди поклали життя за революцію, а потім він деребанить все з противником... Золотий момент піднесення Зеленський пропустив. Янголом смерті країни став Андрій Богдан, а що далі. Далі восени вибори місцеві, з'являться сильні гравці, почнеться опір.", - заявив Андрій Пальчевський.

Андрій Пальчевський, фото: Facebook
Андрій Пальчевський, фото: Facebook

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що Андрій Пальчевський відреагував на новину про виявлення коронавірусу у дружини Президента України Олени Зеленської.

"Дружина Президента: Порадьте змінити Ляшка і крадуцьких: дурять Вашого чоловіка!!! а Сам здоровий??? хто замінить Зе? раптом і він???", - підписав короткий ролик Пальчевський.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, хто замінить Зеленського? Пальчевський відреагував на covid-19 у першої леді.

Як повідомляв Знай.uа "Нас довели до стану худоби", - Пальчевський пророкує революцію в Україні.

Знай.uа писав, вони прекрасно розуміли, що нам загрожує небезпека! Пальчевський показав, як пандемія розділила Зеленського і народ.