Парламент Європейського союзу висловив бажання "пильно стежити" за просуванням справи щодо п'ятого президента України, лідера фракції "Європейська солідарність" Петра Порошенка.

Про це говориться в спеціальній заяві, яку було підписано європейськими чиновниками Вітольдом Ващиковським, Андрюсом Кубілюсом і Траяном Бесеску.

Петро Порошенко, скріншот: YouTube
Петро Порошенко, скріншот: YouTube

"Європейський парламент при численних приводах виступав за європейську перспективу України, в тому числі в своїх резолюціях. Ця організація вважає Україну частиною європейської сім'ї не тільки з геополітичних причин, але і тому, що наші суспільства поділяють спільні цінності. Завдяки Угоді про асоціацію ми зобов'язалися розвивати тісні та міцні відносини на основі поваги до демократичних принципів, верховенства права, належного управління, прав людини і основних свобод", - повідомляється в заяві Європейського парламенту.

"Справа колишнього президента Порошенка буде під пильним наглядом з боку цього інституту", - зазначили в документі.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський вказав президенту на старі граблі - "Зеленський призначає людей Порошенка".

Як повідомляв Знай.uа Порошенко раптово звернувся до Зеленського: хоче дружити і підставити плечі.

Знай.uа писав, Зеленський змінив командувача Військово-морських сил ЗСУ, чим відомий Олексій Неїжпапа.