Український політик Олег Ляшко став активним користувачем соцмережі TikTok і ніяк не зупиниться давати новий матеріал на свою сторінку. На цей раз він вирішив показати підписниками своє домашнє тренування.

Відповідним записом Ляшко поділився на своїй сторінці в TikTok, також його можна подивитися на Instagram.

На відео можна побачити, як лідер "Радикальної партії" підтягується. Торс чоловіка оголений, що дозволяє йому показати роботу м'язів. Запис супроводжує бадьора російськомовна музика.

Олег Ляшко, скріншот: YouTube
Олег Ляшко, скріншот: YouTube

"Ну що, скотиняки?" - звернувся до своїх підписників Ляшко, додавши: "Робіть як я. Робіть краще, ніж я!"

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Олег Ляшко завів собі сторінку в соцмережі невдовзі після того, як став татом у травні цього року, тоді ж сталася й перша публікація. Політик записав ролик на природі й із задоволеним виглядом у звичній йому манері повідомляє, що відтепер його можна буде знайти й у TikTok.

"Привіт. Ну що, скотиняки, не ждали, а я тут", - сказав у короткому ролику Олег Ляшко.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ляшко залпом "бабахнув" бокал червоного вина - за братню Грузію.

Як повідомляв портал Знай.ua, "І лаю, і горілку по-київськи п'ю!" – Ляшко не витримав та дав "ответочку" Зіброву після 3 років очікувань.

Також Знай.ua писав, що Молодий татусь Ляшко показав миле фото з сином і нарвався на критику - "Хто так навчив?"