Однією з найбільш сенсаційних новин стало чаювання голови фракції "Батьківщина" Юлії Тимошенко з радикалом Олегом Ляшком. Конфлікт двох політиків тривав досить довго, ще з тих часів, коли обидва вони були народними депутатами попередніх скликань.

Радикал Ляшко критикував діяльність Юлії Тимошенко і навіть вимагав відібрати у неї громадянство України, називаючи "московської зозулею".

Юлія Тимошенко та Олег Ляшко, фото: Telegram-канал "Україна в шоці"
Юлія Тимошенко та Олег Ляшко, фото: Telegram-канал "Україна в шоці"

Юлія Володимирівна тоді не стояла осторонь від образ і зовсім не пила чай за одним столом з опонентом, а називала його "бобиком і чихуахуа Порошенко".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Українці помітили, що останнім часом Тимошенко часто критикувала дії президента України Володимира Зеленського. І тепер вирішила знайти підтримку в колишньому ворогу Олега Ляшка.

Тимошенко після чаювання з термосом з Ляшка заявила через 4 дні, що готова підтримати радикала Ляшко на виборах у парламент. У свою чергу Ляшко офіційно заявив, що має намір взяти участь у виборах у 208 окрузі Чернігівської області. Центральна виборча комісія призначила вибори народного депутата в 208-му окрузі Чернігівської області на неділю, 25 жовтня.

Конфлікт двох політиків тривав роками, ще з 2005, 2007-2010 років під час того, як Тимошенко обіймала посаду прем'єр-міністра України і зазнавала жорсткої критики від лідера Радикальної партії.

Винахідливі користувачі мережі навіть створили жартівливий відеоролик, на якому зібрали всі "міцні" вираження як Тимошенко, так і Ляшка, які вони вимовляли кілька років тому.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тимошенко в білосніжному вбранні засікли поруч із Ляшком.

Як повідомляв Знай. ua, Ляшко з Тимошенко не дарма ходили на каву, сталося непередбачене.

Також Знай. ua писав, як розвивалися відносини "зозулі" Тимошенко і "чіхуахуа" Ляшко.