З'явилася інформація, що Сполучені Штати Америки вже доставили до України нове військове обладнання, загальна вартість якого становить 60 мільйонів доларів. Також відомо, що до цього списку входять рації і протитанкові ракети Javelin.

Про це стало відомо завдяки новій публікації посольства США в мережі Twitter.

Публікація посольства США в Україні, скріншот: Twitter
Публікація посольства США в Україні, скріншот: Twitter

У посольстві підкреслили, що США "наполегливо" підтримують Україну під час російської агресії.

"Допомога США у сфері безпеки і співпраці з Україною під час COVID-19 продовжуються! Вчора Управління оборонного співробітництва посольства США отримало обладнання на 60 мільйонів доларів для передачі українським партнерам, включаючи рації, боєприпаси і протитанкові ракети Javelin", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Варто нагадати нашим читачам, що в Харкові мати курсанта Військового інституту танкових військ НТУ "ХПІ" скаржиться на знущання і пресинг, яких зазнають діти в навчальному закладі. Про це вона написала у спільноті "Харків 1654" в соціальній мережі Facebook.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, п'ять за одного – українські воїни дали жорсткий урок посіпакам Путіна на Донбасі.

Як повідомляв Знай.uа кілька сотень проти армії Путіна – легендарне визволення Маріуполя від "російського світу".

Знай.uа писав, глава податкової Києва намагався всучити $6 млн керівництву НАБУ і САП і поплатився за хабар.