Як відомо, у п'ятницю, 19 червня, поховали батька колишнього президента України Петра Порошенка - Олексія Івановича. Серед безлічі квітів з'явився вінок від чинного українського лідера Володимира Зеленського. Про це повідомив волонтер, ексрадник Порошенка Юрій Бірюков на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

За його словами, в день похорону, після прощання з покійним, на Зверинецьке кладовищі під'їхав автомобіль, з якого дві людини винесли на могилу вінок "від Зеленського".

Вінок від Зеленського, скріншот Facebook

Вінок від Зеленського, скріншот Facebook

У свою чергу, користувачі мережі обурилися тим, що Володимир Зеленський не зробив цього публічно (так як померлий не тільки батько його політичного опонента, але й Герой України), а також те, що український лідер особисто не висловив співчуття Петру Порошенку (хоча, можливо, цей факт просто не був оприлюднений). Також зазначили, що вінок був не від самого глави держави, а від Офісу президента України.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

До того ж, багато користувачів згадали скандали, пов'язані з тим, як Володимир Зеленський вшанував пам'ять страчених у Бабиному Яру, загиблих воїнів АТО.

Коментарі, скріншот Facebook

Коментарі, скріншот Facebook

Коментарі, скріншот Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Петра Порошенка позбавили депутатських виплат.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Андрій Парубій заявив, що батько Петра Порошенка помер через кримінальні переслідування його сина.

Також "Знай.ua" писав, що Петра Порошенка звинуватили в розпалюванні міжрелігійної ворожнечі.