Скандально відома зрадниця України, колишня "прокурорка" Криму, депутат Держдуми Російської Федерації Наталія Поклонська знову вирішила згадати про "Батьківщину". Поклонська продовжує жити минулим і відновила тему про події 2014 року в Україні.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Наталії Поклонської в мережі Instagram.

"Тішить послідовна позиція Євросоюзу: щороку одне і те ж... Знову не визнали Кримський референдум - здивували так здивували! Але є і друга сторона медалі цієї політичної "стабільності": сьогодні світ стоїть на порозі великих змін і, на мою думку, гостро має потребу в зміні закоренілих, застарілих, передбачуваних і залежних від усього на світі політиків.", - заявила Поклонська.

Публікація Наталії Поклонської, скріншот: Instagram
Публікація Наталії Поклонської, скріншот: Instagram

"Хтось з них хоча б спробував розібратися в тому, що сталося в Україні і в Криму? Ні. Як сказали їм — так і проголосували. Висловити свою самостійну позицію - доля сильних політиків, а не приросших до крісел "постояльців". У цьому-то і проблема... Весь світ, як за шаблоном, веде себе навіть у ситуації з коронавірусом, не кажучи вже про визнання референдуму в Криму. Базові права людини порушуються практично у всіх країнах - чого тільки коштує світові "флешмоб" з масками і самоізоляціями...", - цинічно заявила Поклонська.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також варто нагадати, що Поклонська звернулася до президента України Володимира Зеленського, щоб останній припинив "мучити" жителів анексованого Криму і повернув людям воду, яку було перекрито ще в 2014 році.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Поклонська знов наважився зазіхнути на Україну - "Захоплення галактичної енергії".

Як повідомляв Знай.uа Гордон загіпнотизував Гиркина і Поклонскую на інтерв'ю – Кашпіровський навчив.

Знай.uа писав, невгамовна Поклонська знову включила пропагандистську шарманку - "Відразу після замаху на життя...".