Восени 2020 року у Києві відбудуться чергові вибори міського голови. На виборах знову балотуватиметься чинний мер Віталій Кличко, який попри численні негаразди у столиці, керує містом із 2014 року. Високі рейтинги має також громадський діяч Андрій Пальчевський.

За даними соціологічного дослідження ГО "Центр суспільного розвитку "Інтер — Акція", проведеного в Києві з 6 по 7 березня, Андрія Пальчевського готові підтримати 22,4% виборців, він фактично не відстає від чинного очільника міста.

Андрій Пальчевський, скріншот: YouTube
Андрій Пальчевський, скріншот: YouTube

За даними соціологічного опитування групи "Рейтинг", проведеного у квітні, за умови проведення виборів найближчим часом Андрія Пальчевського готові підтримати 8,2%, Олександра Омельченка – 6,4%, Олександра Попова – 5,2%, Борислава Березу – 4,4%.

Більш свіже опитування, проведене в травні компанією "Социс", також говорить про високу підтримку Андрія Пальчевського, за нього готові віддати голоси 8,8%, за Сергія Притулу – 8%, Олександра Омельченка – 7,8%, Дмитра Гордона – 7,8%.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Рейтинги, скріншот: socis.kiev.ua
Рейтинги, скріншот: socis.kiev.ua

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський розповів, як українців намагаються обдурити за допомогою мови.

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський пояснив, чому все так погано.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський заговорив про сміливих планах в політиці.