Громадський діяч Андрій Пальчевський відреагував на резонансну загибель майже чотирьох десятків щенят на літаку МАУ та заявив, що він вкрай незадоволений, адже це недопустимо в сучасному світі.

Відповідну заяву він оприлюднив на власній Facebook-сторінці.

Варто зауважити, що даний інцидент стався тиждень тому на літаку "Міжнародних авіаліній України". Саме там й загинуло 38 цуценят під час авіарейсу з Києва до канадського Торонто.

Андрій Пальчевський

"Дізнався про ту жахливу історію з цуценятами… Так ось ми зі Шнапсіком хочемо заявити, що канадські активісти обурені умовами, в яких песиків відправили в Канаду. Вони, вибачте, у власному гівні та від спраги загинули... Вони, на жаль, не знають, що і з людьми в нас так само поводяться.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку
Показати ще

І нещасних цих цуценят при температурі 33 градуси протримали в цих коробках кілька годин, а потім ще завантажили. Ми дуже обурені цим, що сталося і надіємось, що більше повторюватися цього не буде. Але відношення як до собак, так і до людей, як не дивно, завжди однакове", - сказав він.

как к людям,так и к собакам((

Geplaatst door Андрей Пальчевский op Zondag 21 juni 2020

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський розповів, як українців намагаються обдурити за допомогою мови.

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський пояснив, чому все так погано.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський заговорив про сміливих планах в політиці.