Український громадський діяч Андрій Пальчевський підняв питання аварії, вибуху газу в квартирі Києва, яка забрала життя людей. Про це він повідомив в ефірі передачі Пульс на 112 Україна.

"Починається піар-чихарда навколо цього. Перший приходить в білій сорочці схожий на боксера людина. Другий швидко з лимонами приїжджає роздає маски. Скільки ми будемо на це дивитися? У нас повинні бути створені спеціальні центри. Аварії будуть завжди, повинні бути спеціальні будинки, куди можна в разі необхідності будь то пожежа, отруєння, переселити людей. Повинна бути муніципальна програма, мати 200-300 квартир в резерві", - говорить Пальчевський.

Він припустив, що ті, хто при владі, могли б подзвонити головним будівельникам міста і попросити, якщо не назавжди, то на пару років у безоплатне користування квартири, а за цей час побудувати нові.

"Таке відчуття, що українці – вовкулаки, але це не так. У нас є люди, які будують 5 тисяч квартир в рік. Хто заважає меру міста зняти слухавку, зателефонувати президенту цієї компанії і спитати: ти не міг би від душі дати 10-15 квартир для сімей? Одна справа, коли це просить хтось, а інше – коли це просить мер, від якого залежить цей президент компанії. Приползет віддасть, але для цього треба мати державний підхід до людей", - говорить він.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський показав сумне майбутнє пенсіонерів.

Як повідомляв Знай. ua, Андрій Пальчевський назвав головний недолік влади.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський зізнався, коли буде балотуватися в мери Києва.