Партія "Корабельні сосни" загрожує підірвати державність. Олександра Клітіна чітко позначила новий прийом боротьби з корупцією - її будуть тиснути груддю. Про це йдеться у телеграм-каналі Romanenko Dreams&Nightmare Show.

"Тиснути нещадно, щоб корупція селюків задихнулася від оргазмів при вигляді цих самих грудей. Я думаю, що недалекий той час, коли з підмостків в Раді будуть не тільки читати реп, але і рішуче показувати груди, щоб переконати народних депутатів підтримати той чи інший законопроект. Чим прекрасна Україна, що тут немає меж фантазії і її реалізації. І при цьому навіть еротична фантазія може стати потужним знаряддям боротьби. Уявляєте, що станеться з Богданом Яременко, якщо Клітіна вийде на трибуну? А в мізках Арахамії або Корнієнко?", - йдеться у повідомленні.

Раніше зазначалось, що колишня заступниця міністра інфраструктури та радник голови Державного космічного агентства України Олександра Клітіна заявила про створення власної партії "Україна проти корупції", щоб розібратися з "політичними проститутами".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, напівгола героїня секс-скандалу Клітіна заявила про створення партії для боротьби з "повіями".

Як повідомляв Знай. ua, скандальна Клітіна розповіла, як "користується" чоловіками завдяки власній красі.

Також Знай. ua писав, що звільнена заступник міністра Клітіна різко відповіла на стьоб Криклія.