Колишня заступниця міністра інфраструктури та радник голови Державного космічного агентства України Олександра Клітіна заявила про створення власної партії "Україна проти корупції", щоб розібратися з "політичними проститутами".

Відповідне відео вона опублікувала в Youtube-каналі.

"Українці! Хочу звернутися до вас. Я вирішила боротися за правду самостійно, тому що на цих ідіотів в штанях точно надії немає. Я створюю свою партію "Україна проти корупції", щоб нарешті розібратися з цими політичними проститутами", - заявила Клітіна.

Кандидатка підкреслила, що хоче "розібратися з усіма політичними корупціонерами і проститутами" і закликала всіх охочих приєднатися до неї.

"Вони думають, що якщо у них в штанях щось є, то цього достатньо для успіху і можна ображати жінок. Так жінки у сто разів розумніший і чесніше вас. Ось дивіться, міністр Криклій - він мене не тільки звільнив, він облив мене брудом так, щоб я ніколи не оговталася. Тому що заважала їм красти на "Укрзалізниці"... Скажемо "ні" політичним проститутам", - підсумувала вона.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, після постільної скандалу Криклій звільняє свою молоду заступницю.

Як повідомляв Знай. ua, скандальна Клитина розповіла, як "користується" чоловіками завдяки власній красі.

Також Знай. ua писав, що звільнена заступник міністра Клитина різко відповіла на стьоб Криклія.