Ексміністр розвитку економіки України Тимофій Милованов образився на свої ж слова, які вирішив повторити журналіст Роман Скрипін у прямому ефірі своєї програми. Милованов був присутній в якості гостя і відповів на кілька питань журналістів, проте після згадки слова "дебіл" встав і вийшов, без зайвих пояснень.

Про це стало відомо завдяки запису ефіра програми skrypin.ua в мережі YouTube.

У своїй програмі Роман Скрипін сказав, що йому порадили в розмові з Миловановым не зачіпати один епізод, на що колишній міністр сказав, що дозволяє про це говорити.

Тоді Скрипін додав: "В голові крутиться епізод, коли ви сказали, що ви дебіл". Милованов відразу встав і відповів, що після таких слів він зазвичай залишає студію і пішов з ефіру.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Тимофій Милованов, фото YouTube
Тимофій Милованов, фото YouTube

Варто нагадати нашим читачам, що ще 21 жовтня 2019 року олігарх Ігор Коломойський заявив, що вважає "дебілом" тодішнього міністра економіки Тимофія Милованова, який сказав, що скандальний номер "Вечірнього кварталу" про пожежу в будинку колишньої глави НБУ Валерії Гонтарєвої може негативно вплинути на інвестиційний клімат в Україні.

На другий день Милованов відповів на образу Коломойського. "Я цього не приховую, що я дебіл (сміється). Я жартую. Так що тут головне не це, а результати. Моє бачення — скандал вичерпано, тому що висловилися всі", - сказав колишній міністр.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, квіткові подарунки нардепів розлютили українців – це "абсолютний жах", - Анатолій Матіос.

Як повідомляв Знай.uа у Мілованова був конфлікт із Зеленським через гумор і Кварталу-95.

Знай.uа писав, Шуфрич вимагає скасувати заборону на "георгіївську стрічку" - законопроєкт уже в Раді.