Український громадський діяч Андрій Пальчевський прокоментував заяву Клітіної і нардепа Третьякової щодо "низькопробних дітей". Свою думку він висловив в ефірі передачі "Пульс" на каналі 112 Україна.

"У кожному жарті є частка жарту. Вона зовсім не жартувала з приводу проститутів, маючи на увазі чоловіків в штанях. Я абсолютно солідарний з нею. З точки зору зовнішнього вигляду мені здається, може вона хотіла підкреслити відвертість і відкритість партії. Але вона ж права. Здавалося б, нові обличчя прийшли. А ви подивіться. Один заліт – корабельна сосна, де обговорювали колегу. І її (Клітіну), заміжню жінку, вони обговорюють", - говорить він.

Андрій Пальчевський, скріншот: YouTube
Андрій Пальчевський, скріншот: YouTube

Пальчевський нагадав, що це не перший раз, коли для залучення уваги використовують жіночі груди. Зокрема, так діяли і активістки Femen на своїх акціях.

"Зелену моногруппу не хочеться навіть полоскати, вона тане повільно, як морозиво. Так само розтане рейтинг, розтане довіра і нічого не треба робити зовні, вони самі себе вбивають. Те, що вони обіцяли – вони не зробили. Я маю на увазі посадки, а те, що не обіцяли – гральний бізнес запускають", - говорить він.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Пальчевський також прокоментував на прохання ведучого один з найгучніших скандалів останнього часу – заяву Галини Третьякової щодо "низькопробних дітей" і те, що суспільство не побачило наслідків для народного депутата після такого висловлювання, але навіть вибачень за грубі слова.

"Третьяковська галерея зеленої влади виглядає так: усе, що відбувається, ніколи не отримує засудження всередині партії. Ми ніколи не чуємо серйозного окрику від першої особи – президента, який повинен поставити на місце своїх балакучих колег", - говорить він.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський показав, кому вигідно захищати Смолія після відставки з НБУ.

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський передрік українській землі 90-ті роки.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський натякнув, кому світять посадки восени.