Український громадський діяч Андрій Пальчевський прокоментував чутки про те, що Порошенко готується до реваншу із Зеленським. Про це він розповів в інтерв'ю для передачі Епіцентр на каналі NewsOne.

Так, депутат Андрій Деркач заявив про те, що Петро Порошенко готовий до дестабілізації країни, реваншу і "готовий йти до кінця" і ліквідувати юридичну особу Зеленського.

"Він мав на увазі ліквідацію Зеленського на посаді. Враховуючи те, що зараз сталося з хлопчиком у Харкові, у Порошенка зараз є єдине бойове крило, як це було перед революцією. Зеленський не розуміє, яка особиста загроза міститься в цьому. Деркач прав, коли говорить, що Порошенко загнаний в кут. Ми були впевнені, що Порошенко займуться, але потім відбулися зустрічі та рішення, після яких риторика президента змінилася і народ заговорив про те, що "порішали". Але тільки це рішення обійдеться молодому і недосвідченому політику", - говорить Пальчевський.

Він зазначив, що керівник країни не може бути таким по-дитячому довірливою.

Крім того, він висловив свою думку щодо місцевих виборів за крісло мера Києва.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Я бачив невтішні цифри для Кличка, йому буде дуже важко. Я не знаю, чи грає в апаратні ігри Офіс президента, але будь-яка гра з Кличком може бути фатальною. Все, що робить зараз керівництво країни – фатально. Все профукали", - каже громадський діяч.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський показав, як дії влади призвели до кризи з пандемією.

Як повідомляв Знай. ua, лідер нової політичної сили “Перемога Пальчевського” заявив, що у владі повинні бути розумні люди.

Також Знай. ua писав, що Андрій Пальчевський вказав на наслідки земельного закону.