Громадський діяч Андрій Пальчевський, який створив політичну силу "Перемога Пальчевскього" упевнений, що Києву необхідні зміни. Української столиці необхідна нова інфраструктура, структура сучасного міста повинна відповідати потребам людини і природи.

Про це стало відомо завдяки заяві Андрія Пальчевського для українських журналістів.

Андрій Пальчевський, фото: Особистий архів
Андрій Пальчевський, фото: Особистий архів

"Країна змінилася, змінився час - і повинна змінитися столиця. Нам весь час нав'язують архаїчність: давайте посадимо більше дерев, які були, перебудуємо міст, який будували 50 років тому, такий же, тільки в десятеро дорожче", - сказав він.

Пальчевський впевнений у необхідності змін у Києві.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

"Мені подобається Київ, який буде. Ностальгія - гарне почуття, але на ній, на каштанах і туях далеко не заїдеш", - додав він.

На його думку, Києву потрібні нові готелі, лікарні, вокзали, аеропорти.

"І найголовніше - нормальні будинки для житла. Не ці високі "чєловєйніки", які затуляють небо і сонце, а будівлі гуманної поверховості - у п'ять-шість поверхів, щоб було врівень з історичною забудовою", - додав він.

Також варто нагадати нашим читачам, що громадський діяч Андрій Пальчевський, який вже створив політичну силу під назвою "Перемога Пальчевського" звернувся до своїх прихильників та всіх українців із пропозиціями щодо боротьби з бідністю. Для цього Андрій Пальчевський попросив підтримки у відомого економіста Олексія Куща. Експерти вдвох розклали по полицях те, що планують зробити у майбутньому. Про це стало відомо завдяки новому відеозверненню Андрія Пальчевського в мережі Facebook.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський створив економічну платформу: проти вілл олігархів у Франції і за добробут українців.

Як повідомляв Знай.uа автор мемів про "корабельну сосну" Корнієнко став посміховиськом у Раді: "Алло, так? Добрий день".

Знай.uа писав, Верещук назвала свою головну перевагу на виборах на пост мера Києва: "Я жінка... все очевидно".