Український громадський діяч Андрій Пальчевський висловив свою думку, щодо терориста в Луцьку, який взяв у заручники людей у вівторок, 21 липня. Про це він розповів у своєму новому відео під назвою "Луцьк – Бабченко – міст метро", яке він опублікував у своєму Facebook.

"Що це було вчора (21 липня - прим. ред) в Луцьку? Що це було? Був президент Зеленський в курсі того, хто і навіщо це зробив? Чому вибудовується у нас, в українців, тонка, але безперервна нитка подібного роду подій? Керченська протока і посилка моряків, Бабченко, якого вбивають вранці, а він воскресає і живе собі спокійно. Міст метро, який мінується, а потім під оплески з катерами, вертольотами і з прапором, міністри, баский мер міста, починають торгувати своїми обличчями і вчорашня подія", - говорить Пальчевський.

Він перелічив тих, хто приїхав до Луцька через захоплення заручників.

"Своїми обличчями прикрасив Кирило Тимошенко, справи якого не дуже гарні, та інші, вся ця президентська челядь. Про президента особисто, я хочу сказати, що підтримую, те, що Зеленський зачитав, тому що він не відкрив ящик Пандори, він врятував життя. Він не знає, постанова це чи ні. Про це ми дізнаємося найближчим часом. Він зробив те, що повинен був зробити президент. А зараз, як президент, він повинен розібратися, що ж це було", - говорить Пальчевський.

Раніше Андрій Пальчевськийысказал свою думку, чому падає довіра до влади.

"Тільки що прочитав відповіді Разумкова, чому падає довіра до влади. Далі він пише про те, що крива падіння завжди характерна для будь-якої влади. Ну звичайно, в нашій країні, де будь-яка влада, неважливо яка, зелена, синя, червона, має свій народ протягом 30 років. Тільки перед виборами ви нам нічого не розповідали, що ви будете падати так стрімко. Перед виборами ви нам розповідали, що він поганий, він злодій, він буде у в'язниці. Всі інші корупціонери теж будуть там", - каже він.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський вказав на різницю між своєю командою і командою Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський пояснив, чому захистив Клитину після скандалу і поділився активною громадянською позицією.

Також Знай. ua писав, що Андрій Пальчевський розкрив цілі своєї команди, вибори все покажуть.