Депутат Верховної Ради України VII скликання, член ВО "Свобода" Ірина Фаріон розповіла, що проти неї подали позов до суду за нібито образу почуттів російськомовних. Відповідне відео вона опублікувала у своєму YouTube-каналі.

Фаріон розмістила відео, в якому за її словами розмова перш за все для дівчат під назвою "Суд над Фаріон: Язик проти Мови 2020". У ролику вона поцікавилася, що роблять дівчата, коли на них ображаються чоловіки.

"А якщо ці чоловіки ідіоти, як ви реагуєте? А якщо ці чоловіки, які на вас ображаються, дегенерати? А якщо тим бикам-дегенератам 42 роки і вони повинні були назбирати трохи розуму?", - запитує Фаріон.

Вона розповіла, що якийсь чоловік з Макіївки подав на неї позов до суду за те, що Ірина Фаріон його образила.

Ірина Фаріон, скріншот: YouTube
Ірина Фаріон, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Він відноситься знаєте до кого? До російськомовного населення. Тобто до тих, кого у нас немає. У нас немає російськомовного населення. У нас є або раби, або окупанти. А найсмішніше: ви не уявляєте, як він у цьому позові ридає", - каже Фаріон.

Вона пропонує йому спакувати свої речі і виїхати з України. Фаріон сказала, що якби він був справжнім чоловіком, то зі зброєю в руках у складі збройних сил України захищав би свій будинок, а не нив би в позові проти неї.

"Дівчатка, вас не знудило від того, що у нас в Україні живуть такі мудаки чоловічого роду, які називають себе соціально незахищеними громадянами? Які не воюють за свою землю, не зміцнюють наші збройні сили? Які не б'ють морди тим, хто окупував їх власний будинок?" - обурюється Фаріон.

Вона розповіла, що суд відбудеться у Львові в п'ятницю, 31 липня.

Фаріон розповіла, що ще у 2013 році вона зареєструвала законопроект про неповажне ставлення до української мови.

"Тому що на 29 рік незалежності України вимагати права для мови окупанта означає бути голосом Путіна, інструментом Путіна, здійснювати Путінську політику на моїй (ти почув мене, мудак?) донецькій землі", - стверджує Фаріон.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Фаріон заявила, що Зеленський знищує Україну з-за залежності від Москви.

Як повідомляв Знай. ua, Фаріон в люті налетіла на кандидатку в мери Києва від Зеленського.

Також Знай. ua писав, що на одіозну Фаріон знайшли управу з-за образи російськомовних.