Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що затримані під Мінськом найманці російської ПВК Вагнера повинні відповісти в разі порушення законодавства держави, і закликав РФ не підривати обстановку в його країні.

Читайте Знай в Google News!

Про це йдеться в посланні президента білоруському народу і Національним зборам, цитує БЕЛТА.

За його словами, в Білорусі діють певні закони, і в сусідній країні про них добре знають.

"Закон є закон. Подобається - не подобається, його треба дотримуватися. Знаєш ти його або не знаєш, ти будеш відповідати все одно за законом. Ми по-людськи ставимося до цих хлопців, і від цього отримали певний ефект: вони розповіли все. Тому припиніть брехати і місити всяку мішанину в засобах масової інформації", - звернувся Лукашенко до кремлівських пропагандистів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

"Ми рідні люди - білоруси, українці, росіяни, поляки, євреї. Ми завжди жили тут в мирі, і не підкидає тут зброю, не підривайте обстановку, бо буде палахкотіти так, що до Владивостока буде важко", - попередив білоруський лідер.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лукашенко жорстко відповів Путіну після затримання "Вагнера": дружбу прийшов кінець.

Як повідомляв портал Знай.ua, Жириновський зганьбився зверненням до Лукашенка - закликав знятися з виборів і "наслідувати приклад Криму".

Також портал Знай.ua писав, що Лукашенко хоче видати Києву затриманих росіян, у Путіна скреготають зубами: "Поки не пізно".