Президент Туркменістану Гурбангули Бердимухамедов написав нову книгу. "Духовний світ туркмен" присвячений традиціям туркменського народу.

Про це пише державне інформаційне агентство Туркменістану.

Нова книга президента вже вирушила до друку. Це-плід його кропіткої роботи під час трудової відпустки. Вона повинна стати "чудовим творчим подарунком" лідера держави перед Днем Незалежності, - повідомляє інформаційне агентство.

Твір складається з 12 глав, де описані "краса життя", "благоденство на землі", "вічність сущого", "значення науки і освіти в розвитку суспільства", "принципи здорового способу життя", "працьовитість і гостинність", "моральні підвалини і єдність" туркменського народу. Девіз книги- "Туркменістан - Батьківщина нейтралітету".

Раньше Бердимухамедов написав близько 50 книг на всіляку тематику: Про лікарські рослини, про коней, Туркменської історії, Туркменських килимах, музиці, кулінарії, чаї, прислів'ях, Туркменських алабаях та інших темах. Книги читають на туркменському телебаченні замість розважальних передач.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Але література - не єдине хобі президента. Чим тільки не захоплюється лідер Туркменістану: грає на музичних інструментах, займається діджеїнгом, пише вірші, записує реп з онуком, а так само вміє програмувати.

Нагадаємо, раніше президент Туркменістану дивом зцілив заражену коронавірусом коня.

Як повідомляв портал "Знай.иа", президент завів натовп крутими треками:новорічна ніч гаранта пройшла жарко, відео.

Також "Знай.иа" писав, що президент-репер підірвав багатотисячний стадіон: відео.