Прес-секретар президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель розповіла своїм підписникам в мережі про нещодавню поїздку на Донбас, де вона супроводжувала першою особу держави, а також зустрілася з бійцями ЗСУ. До слова, на одному з фото можна помітити вельми теплі обійми Юлії Мендель і українських захисників.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Юлії Мендель в мережі Instagram.

Публікація Юлії Мендель, скріншот: Instagram
Публікація Юлії Мендель, скріншот: Instagram

"Дуже насичена поїздка на Донбас. Захоплююся працездатністю і справжністю Президента @zelenskiy_official, силою, витривалістю і мудрістю наших військових. Нам всім потрібен мир на українських умовах, тільки з такими думками повинні будувати нашу Україну, цілісну і єдину.",- підписала публікацію Юлія Мендель.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Варто також нагадати нашим читачам, що радник глави офісу президента Михайло Подоляк порадив прес секретарю глави держави Юлії Мендель подати до суду на автора чуток про те, що вона вагітна від Зеленського. Йдеться про політику Геннадія Балашова. Подоляк заявив, що це має бути "максимально великий позов", щоб він був "на астрономічну суму і ці гроші автоматично повинні бути зараховані на будь-який дитячий будинок".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Мендель похвалилася соковитими яблуками і поставила українцям ультиматум.

Як повідомляв Знай.uа, у Зеленського смикається, а у Порошенка – стоїть: українці забили "болт" на президента.

Знай.uа писав, Мендель на карантині заробляє в рази більше, ніж сам Зеленський.