Український політик, народний депутат від "Європейської солідарності", лідер кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв зустрівся з Алааттін Чакічі, якого ЗМІ називають впливовим турецьким кримінальним авторитетом.

Читайте Знай в Google News!

Фотографією з зустрічі на яхті мафіозі розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter сам Чакічі. Про його кримінальну діяльність пише видання Страна.

Фотографію на сторінці в соцмережі Чакіджі супроводив таким текстом:

"Імперіалісти, ви перетворили світ в поле бою через гонитву за газом і нафтою. Чому ви мовчите, коли вдираються в Крим? Тому що там немає газу і нафти? Де ваші права, релігія, совість і свобода слова? Росіяни володіють цим світом, що ж ви мовчите? Кожна нація в цьому світі має право на життя. Я передаю це повідомлення світовій громадськості".

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

67-річний Алааттін Чакіджі вважається в Туреччині одним з найвідоміших представників мафії - за даними поліції на його рахунку понад триста замовних вбивств і замахів. Раніше входив до ультранаціоналістичної організації "Сірі вовки". Неодноразово сидів в турецькій в'язниці, останній термін в 19 років отримав за вбивство своєї дружини - дочки іншого турецького мафіозі і замах на вбивство підприємця. Роками переховувався від турецького правосуддя по всьому світу, продовжуючи керувати своїм угрупованням дистанційно.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Зеленський в компанії кримського друга зустрінеться з Ердоганом: "Я можу підказати ..."

Як повідомляв портал Знай.ua, Росіяни переманили лише трьох членів Меджлісу - Джемілєв.

Також Знай.ua писав, що Джемілєв зізнався, що не бачить формату для Криму, але сподівається на Захід.