Депутат Державної Думи Російської Федерації, зрадник України Наталія Поклонська, яка хотіла нещодавно приїхати до Криму з російським спецназом для "наведення порядку", вирішила обговорити тему нових будівництв на півострові, а також питання, яке турбує місцевих віруючих громадян.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Наталії Поклонської в мережі Facebook.

Поклонська, фото: youtube
Поклонська, фото: youtube

"Що легше: знести православну каплицю в Сімферополі або розібратися з незаконним будівництвом багатоповерхівок і шахрайством у Феодосії, Судаку, Коктебелі?.. Президент сказав: "Крим — це колиска православ'я". На нашому півострові проживає понад 125 національностей, у нас унікальна культура і традиції. Я переконана, наш обов'язок - зберігати звичаї кожного народу Криму. Якщо ми у себе вдома в Криму почнемо зносити православні храми, мечеті та синагоги, то будемо невігласами і розгубимо своє коріння. Греки - одні з корінних народів півострова, які проживають в Криму, — на своїй приватній території будують православну каплицю на честь Пресвятої Богородиці, з подальшою передачею її Кримській єпархії.", - пише Наталія Поклонська.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Публікація Наталії Поклонської, скріншот: Facebook
Публікація Наталії Поклонської, скріншот: Facebook

Публікація Наталії Поклонської, скріншот: Facebook
Публікація Наталії Поклонської, скріншот: Facebook

Також варто нагадати нашим читачам, що скандально відома зрадниця Україна, колишня "прокуроша Криму", депутат Держдуми РФ Наталія Поклонська захотіла приїхати в Крим зі спецназом, щоб навести порядок. За її словами, така ідея виникла у неї після відвідування Феодосії - "перлини Криму з різноманітністю пам'яток і унікальною природою".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, невгамовна Поклонська очолила "оперний шабаш" сепаратистів - на карантин начхати.

Як повідомляв Знай.uа, в анексованому Криму ліквідували Українську православну громаду: термінова Заява Зеленського.

Знай.uа писав, на батьківщині Лукашенка пропагандисту Путіна Соловйову вміло закрили рота: так йому ще ніхто не відповідав.