Представники Партії "Слуга народу" прокоментували звернення президента Білорусі Олександра Лукашенка до президента Росії Володимира Путіна.

Декларацію про події в Білорусі прийняла партія"Слуга народу". Текст документа був опублікований на сторінці в Facebook депутата від провладної фракції Богдана Яременка.

І текст у декларації передбачає не найсприятливіший розвиток подій для чинного президента Білорусі.

#уходи! Заява про події в Білорусі Ми, народні депутати України, члени парламентської фракції політичної партії “Слуга...

Geplaatst door Богдан Яременко op Zondag 16 augustus 2020

Популярні новини зараз
Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Народні депутати України в так званій "білоруській декларації" підтримали прагнення народу країни. Представники "Слуги народу" вважають, що білоруси заслуговують того, щоб жити в правовій і демократичній державі. Крім того, народні депутати України підтримують прагнення народу Білорусі до захисту своїх прав мирним способом.

Депутати з "Слуги народу" висловили свої співчуття сім'ям і близьким людей, які загинули, захищаючи законні права в Білорусі. Крім того, представники правлячої партії України засудили насильницькі дії режиму Олександра Лукашенка.

Нагадаємо, що Лукашенко зібрався бігти за допомогою до Путіна: "нас заколисувати не треба...".

Як повідомляв портал " Знай.ua", противник Лукашенка Цепкало вважає війну в Україні "громадянською".

Також " Знай.ua" писав, що Лукашенко забарикадувався в Білорусі і нікого не впускає, але... готовий до діалогу.