Сполучені Штати Америки підтримують учасників антиурядових протестів у Білорусі та демократичні прагнення громадян Республіки.

Читайте Знай в Google News!

Про це заявив американський президент Дональд Трамп під час виступу у вівторок, 18 серпня, з нагоди столітньої річниці з дня ратифікації 19-ї поправки до Конституції США.

Захід транслювався на сторінці Білого дому в соціальній мережі Facebook.

"Ви повинні зрозуміти мене – мені подобається бачити демократію. Демократія – дуже важливе слово. Не здається, що в Білорусі занадто багато демократії", - заявив Трамп.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

100th Anniversary of the Ratification of the 19th Amendment

Next up—President Trump and First Lady Melania Trump sign a proclamation on the 100th anniversary of the ratification of the 19th Amendment!

Geplaatst door The White House op Dinsdag 18 augustus 2020

Раніше Олександр Лукашенко виступив з черговою заявою та закликав прихильників опозиції до розсудливості.

Ключовими тезами виступу стала критика програми його головного опонента – опозиційного кандидата в президенти Світлани Тихановської.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Україна викликала посла в Білорусі через кардинальні зміни у відносинах між країнами. На такий крок Київ пішов вперше.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Тернополі з'явився гігантський прапор Білорусі: "Віримо".

Також портал Знай.uа писав, що спостерігачів на дільницях у Білорусі почали судити – когось навіть двічі.