Колишня перша леді Америки Мішель Обама висловилася щодо чинного президента США Дональда Трампа, назвала його неправильним і навіть закликала голосувати за Джо Байдена.

Читайте Знай в Google News!

Відповідну заяву Мішель Обама зробила на з'їзді Демократичної партії, передає The Guardian.

Обама переконана, що Байден буде найкращим кандидатом від демократів, оскільки йому вдасться об'єднати США і вивести країну з кризи.

Мішель вважає, що в критичні часи для США Дональд Трамп не справляється зі своїми обов'язками.

Популярні новини зараз
Приречені на навіпголодне існування: частина стареньких буде жити на 2361 гривню Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Джо Байден, скріншот: YouTube
Джо Байден, скріншот: YouTube

"Дозвольте мені бути чесною і зрозумілою, наскільки це можливо. Дональд Трамп-невідповідний президент для нашої країни. У нього було достатньо часу, щоб довести, що він може виконувати свою роботу, але він явно не в собі... Він просто не може бути тим, хто потрібен нам", – підсумувала Обама.

Наступні президентські вибори призначені на 3 листопада, головними претендентами на крісло глави держави є чинний глава Білого дому Дональд Трамп і колишній віце-президент Джо Байден. Згідно з опитуваннями, ймовірним переможцем може стати саме Байден.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, через зачіски Трампа змінять законодавство США.

Як повідомляв Знай. ua, екс-помічниця Обами виступила з сильною промовою.

Також Знай. ua писав, що Трамп продовжив дедлайн для TikTok, мільйони користувачів сервісу можуть спати спокійно.