Опозиційний російський політик Олексій Навальний був отруєний. Як говориться в заяві берлінської клініки Charite, куди госпіталізували політика, його отруїли із застосуванням речовини з групи інгібіторів холінестерази.

Читайте Знай в Google News!

"Клінічні дані вказують на отруєння речовиною з групи речовин, які називають інгібіторами холінестерази", - підтвердили в клініці.

При цьому конкретну речовину ще не встановлено. Навальному вводять антидот атропін.

"Пацієнт перебуває в реанімації та досі залишається в штучній комі. Стан його здоров'я серйозний, але в даний час реальної небезпеки для життя немає", - повідомили медики.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Наслідки хвороби Навального залишаються неясними, вони можуть бути довгостроковими, особливо в області нервової системи, додали фахівці Charite.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Навального нарешті дозволили транспортувати до Німеччини. Літак за політиком направила організація Cinema for Peace Foundation, яка в 2018-му доставила в ту саму клініку учасника Pussy Riot Петра Верзилова.

Як повідомляв портал Знай.uа, від отруєння Навального постраждала донька Пєскова: "Не побажаю нікому".

Також портал Знай.uа писав, що дружина головного опозиціонера Росії Юлія Навальна звернулася безпосередньо до президента РФ Володимира Путіна з проханням дозволити перевести її чоловіка.