У мережі показали відео, яке було знято квадрокоптером над заміським особняком депутата Верховної Ради і голови фракції "Слуга народу" Давида Арахамії. У цьому котеджі під Києвом нардеп живе разом з великим сімейством. Відомо, що площа заміського будинку становить близько 300 метрів квадратних. Відео зняли журналісти видання "Страна".

Читайте Знай в Google News!

У своїй декларації Арахамія вказав, що купив цей особняк влітку минулого року, і нібито заплатив за нього 983 тисячі гривень. Тим часом в офіційно заявлених забудовником цінах в котеджному містечку Green Hills в селищі Віта-Поштова зазначено, що будинок такої площі коштує близько 16 мільйонів гривень. Відзначається, що зараз в селищі, де знаходиться Green Hills, є 9 незаселених котеджів, це за 10 кілометрів від Києва.

У ролику можна побачити особняк і територію навколо нього. Там є невеликий куточок, влаштований під город, стоїть батут, а також можна помітити красиву веранду зі столом і стільцями і шезлонгами. По всьому двору навколо будинку також можна побачити рівний акуратний газон.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Коментарі під відео
Коментарі під відео

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, за елітний кортеж і невиконані обіцянки Зеленського довелося віддуватися Арахамії в Миколаєві.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що автор мемів про "корабельну сосну" Корнієнко став посміховиськом у Раді.

Також портал "Знай.ua" писав, що "слуга народу" Арахамія "наплутав" з вартістю свого котеджу.