Колишній спікер Верховної Ради та депутат від "європейської солідарності" Андрій Парубій у відвертому інтерв'ю розповів про стосунки з дочкою та особливу вимову. Про це він розповів у передачі ЖВЛ, яке опублікували в YouTube.

Читайте Знай в Google News!

Андрій Парубій є народним депутатом 4 поспіль скликання Верховної Ради і є членом Комітету національної безпеки і оборони.

Інтерв'ю він дав у своєму будиночку на 32 кв метра в Карпатах, який вважає своїм місцем сили. Парубій зважився вперше розповісти, чому має таку вимову і про найболючіші міфи.

Так, протягом декількох років в Інтернеті з'явився документ про нібито психічні відхилення першокласника Андрія Парубія і нібито звідти нерозбірлива мова. Це прокоментував сам депутат.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Андрій Парубій: біографія і досьє, компромат, rbc
Андрій Парубій: біографія і досьє, компромат, rbc

"Хочу повідомити, що в цій довідці написана вулиця, якої не існувало. Такого доктора не існувало, такого номера, який там подається, не існувало. Це чиста липа", - каже Парубій.

Батько Андрія стверджує, що він коли емоційно про щось говорить або перевтомлений, то іноді випадають якісь букви. Так, у нього була вроджена проблема і в 2,5 роки йому робили операцію. Однак на мові це не особливо відбилося.

Парубій вже в дорослому віці всерйоз взявся за свою дикцію і заняття з логопедами. Хоча і зізнається, що в дорослому віці це практично неможливо.

Щодо комічних скетчів Кварталу 95 про його промову у нього навіть відбулася серйозна розмова з нинішнім президентом України Володимиром Зеленським після його інавгурації.

"звичайно, він не вибачився, а був здивований. Каже: "А ви що образилися?",- каже Парубій.

Єдине, про що шкодує Парубій за 13 років у політиці – це те, що практично не бачить дружину Уляну і дочку Ярину. Він живе на два міста-Робота в Києві та сім'я у Львові.

У 1990 році 18-річний Андрій Парубій та його батько одночасно балотувалися до Обласної Ради Львівщини. Тоді молодший організовував перші пікети в країні і часто мітинги закінчувалися розгоном і затриманнями. Про те, що він став депутатом обласної Ради, Парубій дізнався, коли був за гратами.

Він став наймолодшим депутатом по всій Україні. І йому довірили честь, як досвідченому скелелазу, підняти перший синьо-жовтий прапор над Оперним театром Львова.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Парубій не зміг мовчати і внадився критикувати Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, Парубій розповів про справжню причину смерті батька Порошенка і назвав винних.

Також Знай. ua писав, що Парубій пригрозив Зеленському "Ростовом".