Російський президент Володимир Путін і міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров вибачилися перед президентом Сербії Александром Вучичем. Кремлівським можновладцям довелося перепрошувати за свою підлеглу, офіційного представника МЗС Марію Захарову, яка провела неоднозначні сексуалізовані паралелі між главою Сербії та героїнею фільму "Основний інстинкт" у виконанні Шерон Стоун, яка прийшла на допит без трусиків.

Читайте Знай в Google News!

Про це Вучич розповів в ефірі сербського телеканалу РТС.

"Ні президент Путін, ні Лавров ніколи переді мною ні за що не вибачалися, а за Захарову - так", - зазначив сербський президент. За його словами, Путін запевнив, що за постом Захарової не стоїть російська держава.

Раніше, 5 вересня, офіційний представник МЗС Росії Марія Захарова розмістила на своїй сторінці в Facebook фотоколаж, верхня частина якого зображувала Вучича, який сидить на стільці перед робочим столом президента США Дональда Трампа в Овальному кабінеті, а нижня - кадр з фільму "Основний інстинкт". Також Захарова порівняла стілець, на якому сидить Вучич, зі стільцем для допиту.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Днем пізніше президент Сербії прокоментував цей пост, назвавши його "примітивним і вульгарним". "Марія Захарова найбільше сказала про саму себе", - заявив Вучич.

Пізніше Захарова свій пост виправила, пояснивши, що її слова були неправильно витлумаченими.


Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Зеленський підтримав Польщу, яка вважає, що СРСР причетна до початку Другої світової війни і Голокосту.

Як повідомляв портал Знай.uа, прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що відносини між Києвом і Москвою далекі від нормалізації.

Також портал Знай.uа писав, що на думку депутата Держдуми РФ Наталії Поклонської, у Володимира Зеленського "стався зсув по фазі".