Народний депутат України представив прес-конференцію з Олегом Куликом. "Нові факти міжнародної корупції та зовнішнього управління Україною".

Заходять з теми, яка відразу буде цікава американцям в штабі Трампа-схеми Burisma, Микола Злочевський, фіктивні контракти і офшорні фірми.

Читайте Знай в Google News!

На відео показали розмову з двома особами. Їх обличчя не розкривають, проте уточнюють, що вони працювали з десятками офшорних фірм, пов'язаних з компанією і Злочевським, ще з 2009. Один з них представився громадянином Латвії. Розповідають, що працювало два офіси, в Ризі і в Києві. Працювали в тому числі через Латвійський "Приватбанк".

У корупційній схемі фігурує також Приватбанк в Латвії, який перераховував грошові кошти в Burisma Holding, за словами Деркача.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

У схемах, які представив Деркач, показали слід Хантера Байдена.

Фігурант діалогу повідомляє про періодичний переказ коштів у стандартній сумі $83 333,33 на американську компанію " Rosemont Seneca Bohai "в американському банку" Морган Стенлі", яка належить Хантеру Байдену. Загальний платіж, розбитий на рівні частини. 1,4 млн доларів. Це компанія, яка належала Хантеру Байдену.

Крім того, він представить нові записи розмов п'ятого президента України Петра Порошенка і екс-віце-президента США Джо Байдена, деталями схем закупівель вугілля і газу, а також "розвалу" Генпрокуратури і офісу генпрокурора

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, український нардеп Деркач створює загрозу США, проти нього введені санкції.

Як повідомляв Знай. ua, Володимир Зеленський висловився про втручання України у вибори в США.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський вказав на різницю між своєю командою і командою Зеленського.