Народного депутата від групи "За майбутнє" Дмитро Лубінця "застукали" за грою на планшеті під час засідання Верховної Ради в середу 16 вересня. На жаль, необхідність працювати та телефонні дзвінки надто відволікали народного обранця. Імовірно, саме тому він партію і програв.

Читайте Знай в Google News!

Зафіксували курйоз (або й дисциплінарний проступок — це вже як подивитися) на відео кореспонденти видання Апостроф.

Безпартійний самовисуванець по 60 округу (Донецька область), член депутатської групи "За майбутнє" Дмитро Лубинець грав за білих, які "починають і виграють", отримати перемогу йому не вдалося через фатальну помилку.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Варто зазначити, що нардеп все ж намагався брати участь у голосування та тиснути кнопки. Ступінь його залученості у роботу оцінити складно - не виключено, що чоловік може вважати себе подібним до Юлія Цезаря і виконувати декілька операцій одночасно. Проте з етичної точки зору така поведінка нардепа у сесійній залі просто під час голосування навряд може розглядатися як етична.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше соратник Зеленського із Львівщини захропів у Раді після бурхливої ночі.

Як повідомляв Знай. ua, голодні українці побачили зарплати Разумкова, Стефанчука та Кондратюк.

Також Знай. ua писав, що депутат Стефанчук заснув у Раді.